Hálózat Szünetmentes APC BV 650VA/375W

Raktárkészlet: Rendelhető
Hálózat Szünetmentes APC BV 650VA/375W
Hálózat Szünetmentes APC BV 650VA/375W
Hálózat Szünetmentes APC BV 650VA/375W
Hálózat Szünetmentes APC BV 650VA/375W
Az APC márka a világ egyik legelismertebb szünetmentes tápegység gyártója.
Az APC BV 650VA/375W modell pedig az egyik legjobb ár-érték arányú UPS készülék, akkumulátorvédelemmel és túlfeszültségvédelemmel elektronikai eszközökhöz és számítógépekhez.

Technikai jellemzői:

Automatikus feszültség-szabályozás (AVR): Az alacsony feszültségeket automatikusan növeli, a magasakat pedig csökkenti, így biztosítva állandó feszültségszintet a berendezésnek.
Lyukak falra rögzítéshez: Rugalmasságot biztosít a szűk helyeken történő telepítéskor és falra vagy más felületre szereléskor.
Akkumulátor és tranziensek elleni védett aljzatok: Megvédi és árammal látja el hardverét valamint adatait áramkimaradás, illetve feszültségingadozások és tranziensek esetén.
Akkumulátoros energiaellátás és túlfeszültség-védelem: Az aljzatok bőséges áthidalási időt biztosítanak a hálózati átjárók és más alacsony fogyasztású eszközök számára, így hosszú órákra biztosítják az internet elérését áramkimaradás esetén is.
Intelligens akkumulátor kezelés: Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát.
Fejlett biztonsági szolgáltatások: Óvja meg a Home UPS-ét a túlterheléstől, a túl magas feszültségtől, a rövidzárlattól, a kiépítés alatt bekövetkező balesetektől és az akkumulátor alacsony feszültség miatti sérülésétől.
Értesítés az akkumulátor hibájáról: Az akkumulátorok időben küldött hibaelemzése lehetővé teszi a megelőző karbantartást
Hidegindítási lehetőség: Ideiglenes tápellátást biztosít, ha a hálózati áramellátás kiesik.
Boost automatikus feszültségszabályozás (AVR): Az alacsony feszültségállapotok javításával növeli az akkumulátor élettartamát és a futásidőt.
Transzformátorral kiosztott aljzatok: Bemeneti transzformátorral védi a berendezést, a többi dugaszolóaljzat szabadon elérhető.
Keskeny kialakítás: Keskeny, modern megjelenésével állítható, fektethető, vagy akár falra is szerelhető, így kényelmesen illeszkedik bármely elektronikai kiépítéshez, és otthona kialakításának az egységét sem töri meg.
Minősített: Tanúsítja, hogy a terméket tesztelték, valamint, hogy a csatlakoztatott szolgáltató berendezéssel biztonságosan üzemeltethető a megadott környezetben.

Ár információ

Nem jellemző, de előfordulhat árváltozás. Ez esetben felvesszük veled a kapcsolatot mielőtt elindítjuk csomagodat.

:
A feltüntetett bruttó ár a készlet erejéig érvényes! A készleten nem lévő termékek beszerzése esetén az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk.
54 235 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
BRAND
APC
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
453598
Webáruház készítés